Veelgestelde vragen

 

De veelgestelde vragen over Honey Honey: The Festival.

 • Waarom wordt Honey Honey ‘The Festival’ 2020 verplaatst naar 2021?

  Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni, mag Honey Honey ‘The Festival’ 2020 niet doorgaan op zaterdag 30 mei 2020.

 • Blijven mijn tickets geldig?

  Ja, de door jou gekochte ticket(s) voor Honey Honey ‘The Festival’ 2020 blijven geldig voor Honey Honey ‘The Festival’ 2021. We hopen van harte dat je ervoor kiest om je ticket(s) te houden, en je deze crisis er samen met ons uit komt dansen tijdens Honey Honey ‘The Festival’ 2021. Daarmee steun je onze organisatie, waar veel ZZP’ers werkzaam zijn, enorm. We willen je geduld en vertrouwen ook graag belonen. Daarom reserveren we twee consumptiemunten voor iedereen die besluit om met zijn of haar 2020-ticket Honey Honey ‘The Festival’ 2021 te bezoeken.  Mocht blijken dat je op een van de nieuwe data verhinderd bent, dan kun je in maart 2021 een refund aanvragen. Daarover volgt later meer informatie per mail.

 • Wat als ik niet kan wanneer Honey Honey ‘The Festival’ 2021 plaatsvindt?

  Mochten de nieuwe data niet haalbaar voor je zijn, dan is het mogelijk om daar een refund voor aan te vragen. We hopen van harte dat dit geen haast heeft. Onze organisatie draait voornamelijk op ZZP’ers, die deze crisis niet aan hebben kunnen zien komen. Om ervoor te zorgen dat ze ook in de toekomst Honey Honey draaiende kunnen houden, is het mogelijk om vanaf maart 2021 via de bevestigingsmail van je ticket een refund aan te vragen.

 • Wanneer & waar vindt Honey Honey: The Festival precies plaats?

  Zaterdag 22 mei 2021 op het Vasim terrein in Nijmegen.

 • Wat is Honey Honey: The Festival precies?

  Honey Honey: The Festival wil Inspelen op het belang van seksuele vrijheid en de groeiende behoefte aan zelfexpressie. Honey Honey: The Festival is een kersverse muziekfestival en een veilige thuishaven voor iedereen. Jezelf durven zijn, diversiteit omarmen en samen het feest der liefde vieren: dat is waar Honey Honey voor staat.

 • Wat is het programma?

  Het programma van 2020 zal deels doorgeschoven worden, maar er zullen ook nieuwe namen op de line-up verschijnen.

   

  Verwacht tijdens Pinksterweekend een breed extravagant programma met dj’s en live acts, van urban tot house en disco, samengesteld door kopstukken uit de LGBTQ-scene. Er komen meerdere podia met niet alleen muziek maar ook bonte live performances en initiatieven van lokale creatieve collectieven. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

 • Wanneer start de kaartverkoop en hoe duur zijn tickets?

  De kaartverkoop start begin 2021.

 • Voor wie is Honey Honey: The Festival bedoelt?

  We creëren een plek waar ieder mens zich vrij mag voelen. Van queer, hetero, drag, homo, bi, pan, trans en alles daar tussenin, iedereen is welkom.

Staat jouw vraag er niet tussen? 

 

Neem contact met ons op

 

Contact